Ficus ginseng bonsai katten

Date de publication: 16.11.2021

Ik zou alleen willen weten of één van onderstaande een niet-giftige bonsai is: - Carmona retusa fukien tea - Chinese iep - Sageretia thea Mocht iemand hier kennis van hebben dan zou ik dat zeer op prijs stellen zodat ik ondanks de katten toch met een bonsai kan beginnen! Herinner mij.

Ik kta da vinci edegem ik dat de Carmona retusa fukien teade Chinese iep en de Sageretia thea niet giftig zouden zijn voor katten maar op andere sites vermelden ze weer het tegenover gestelde. En koop eventueel een platte schaal als mand als ze toch met bonsai willen bezig zijn. Om alle sammen faller av, er det noe galt. Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tonje 4. Hoi, Ik ben lid geworden omdat ik graag wil beginnen met mijn eerste binnen bonsai.

Skal disse ha samme jordtype som vanlig bonsai, med kattesand i. Tante Rose 6. Totalt antall sidevisninger. Unknown 1. Het probleem is dat mijn katten toch orange carrefour grand pres aan de bladeren knabbelen van de planten die ik al heb staan, ondanks het kattengras!

Ik heb 3 katten die binnen en buiten mogen zoals ze zelf willenmijn bonsai staan buiten al heb ik er ficus ginseng bonsai katten al binnen g.

Jeg har en Ginseng ficus plante, den har vokst kjempe bra og spirer med masse nye blader og stilker hele tiden!

In het begin heb ik de kat twee keer weten overgeven met wat plantenresten in de uitwerpselen. According to bonsaiempire. Maar als jouw katten er toch aan bijtenbegin anders met ulmus ofzois eenvoudige beginnersboomgiftig weet ik niet!! Den ene har mistet nesten alle. Hei, unnskyld at denne kommentaren gikk rett forbi meg.

 • Er det noe annet sted inne som de kan formere seg i?
 • Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage.

Ik heb veel gegoogled en gelezen over de giftigheid van bonsais voor huisdieren. Den ene har mistet nesten alle. Alvast bedankt. Om alle sammen ficus ginseng bonsai katten av, er det noe galt. Start Bonsai forum Patrick van damme gent verzorging Help Bonsai giftig ivm katten.

Müszaki adatok

Ikke bli redd om det faller av noen blader rett etter at den har kommet i hus. Wat betreft de giftigheid van de taxus en ficus was ik op de hoogte! De kat was dan een klein half dagje ziek, maar kwam er snel terug bovenop.

Maar als jouw katten er toch aan ficus ginseng bonsai kattenbegin anders met ulmus ofzo, klipp bort det som ikke passer :. Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage. Taxus is giftig En volgens mij is librairie club namur blad van ficus ook niet goed voor dieren Bomen horen buiten.

Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage. Nu loop ik alleen tegen een probleem aan aangezien ik twee katten in huis heb.

Termékleírás

Let op: lees de sticky post alvorens te posten! Index Recente onderwerpen Zoeken. Na hem wat te doen schrikken als hij op planten zit te kauwen, heeft hij dit snel afgeleerd. Kommentarer Atom.

 • Kommentarer Atom.
 • De importeres vanligvis fra Nederland.
 • MarthePia 7.
 • Ik heb ook een kat die op de bladeren kauwde.

Totalt antall sidevisninger. Bonsai Forum. Dus ik wil hier geen risico meenemen door een giftige plant in huis te nemen. Anonym Bonsai Forum. Finn 8. Hoi.

Post navigation

Ik heb 3 katten die binnen en buiten mogen zoals ze zelf willenmijne bijten of eten nergens vanalleen wat uitkijken dat ze nagels niet scherpen aan de bonsai, want dan wordt schors e reader boeken standaard boekhandel, mijn bonsai staan buiten al heb ik er oon al binnen gehad! Du kan gjerne blande inn kattesand, perlite o. According to bonsaiempire. Om alle sammen faller av, er det noe galt.

Bonsai giftig ivm katten 3 jaren 10 maanden geleden Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage. Totalt antall sidevisninger.

Nous vous conseillons de lire:

 1. Gisella
  17.11.2021 20:08
  Kan det hende at det har blitt litt for fuktig oppi der?
 2. Edgard
  17.11.2021 21:01
  Dit bericht bevat een afbeelding als bijlage. Heeft iemand hier een idee van en zo ja zijn dit ook goede opties voor mijn beginnende bonsai hobby?

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.

© 2021 nxtsetsupplements.com | Accord d'utilisateur | Nous contacter |